Eddigi
Hírek

Kedves Vendégeink! A jelenlegi helyzetre való tekintettel a Geli stúdió bizonytalan ideig zárva tart! Megértéseteket köszönjük! Reméljük mihamarabb ismét nyithatunk majd! A bérletek lejárhatóságával kapcsolatban kérlek vegyétek fel a kapcsolatot az oktatókkal. Köszönjük!

Gábor Adrienn sok szeretettel vár mindenkit kedden este 19:00 órától egy jó kis PILATES órára!

Gábor Adrienn gerinc problémái miatt kénytelen volt meghozni egy számára is igen nehéz döntést, miszerint a kedd esti 19.00 órai kezdésű ZUMBA órát átmenetileg szünetelteti. Hogy ne legyen óra kimaradás és egymás után legyenek folyamatában megtartva az órák így az a döntés született, hogy az eddig 20:00 órás kezdésű PILATES órát előbbre hozzuk így az 19.00 órától lesz ezentúl megtartva! Bármilyen kérdés esetén Adriennt keressétek!

Nekünk egy torna🤸‍♀️, Nekik egy finom falat🍔❣❣❣❣☝️🤶🧚‍♀️🎀♥️🤶Lassan itt a Karácsony , gondoljunk picit azokra a gyermekekre és szüleikre akiknek valòs problémáik vannak! Akiknek a mindennapi étel egy csoda, akiket boldoggá tudunk tenni olyan dolgokkal amik nekünk már már termeszetesek! Most lehetőséged nyìlik arra ,hogy segìts úgy ,hogy csupán egy edzésre eljössz értük! December 14.-én 11:00-kor a 1028.Kővári u. 1-7 -be ahol a GELI HÀZ jòvoltábòl megrendezhetjük a JÒTÉKONYSÁGI TORNÁT! https://www.facebook.com/GELI-Ház-1969952293233798/🧚‍♀️❣ 9 Családhoz fogjuk eljuttatni a befolyò összeget Egerbe , az Anyaotthonba! Az òra 2000ft/fő , aminek teljes összegét oda fogom juttatni hozzájuk karácsonyig. Az igazgatòságtòl azt az informáciòt kaptam ,hogy SZÌVESEN VENNÉK A TARTÒS ÉLELMISZEREK IS ! a Tornára felhozott tartòs élelmiszereket szintén lejuttatom Egerbe a családoknak! ☝️Ha keveset adsz is, ha szívből adod, soknak számít🧚‍♀️🧸 Légy te is köztünk ezen a napon, tornázzunk egy jòt ,hogy ezzel mosolyt csaljunk a gyermekek arcára🤶✌♥️💙🧚‍♀️🧸🎀 A MEGOSZTÁSOKAT KÖSZÖNJÜK♥️🤶🧚‍♀️ https://facebook.com/events/727622064403766/?ti=cl

December 17-én, kedden este 19.00-tól egy karácsonyi gálaműsor keretében szereplenek tanítványaink az Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös u. 10.) színpadán, ahová szeretettel várunk minden családtagot, ismerőst és tanárt! További információ a tanároknál vagy keressétek Mohos Editet! Mohos Edit: Telefon: 06 30 221 1853 Email: mohos.edit@gmail.com

December hónapban - az iskolai tanévvel összhangban - december 20-ig lesznek táncórák/ akrobatika.

További órával bővül az órarend. Novembertől választhatsz egy új, reggeli pilatest is! Gábor Adrienn szeretettel vár novembertől keddenként este 19:00 Zumba 20:00 pilates És Csütörtökönként reggel 9:00 Pilates órával!

8:30 Gerinctorna -Barabás Nórával 10:00 NIA & 19:00 NIA - Kocsi Anitával 20:00 Jóga flow - Papp-Váry Annával

Csak Október 23-án és November 1-éj nem lesznek megtartva a táncórák, de a többi napon igen! Így tudtok jönni táncolni az őszi szünetben is! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Október 11-től Zenés, táncos torna Keleti Andreával Zenés, táncos torna felnőtteknek, anyukáknak ...Ha egy kicsit szeretnél elszakadni a pelenkák világától! ...Ha egy kicsit szeretnél csak magaddal törődni! ...Ha szeretsz táncolni, szeretnél nőiesebb és magabiztosabb lenni! ...Ha szeretnél kíméletesen és észrevétlenül megszabadulni a felszaladt kilóktól! ...Vagy csak egyszerűen szeretnél 1-2 órát eltölteni olyan szerető társaságban, ahol megértő fülekre találsz! Akkor látogass el NŐKNEK szóló TÁNCOS FELPEZSDÍTŐ óráinkra!